Senang Resepi resepi Resepi Kek Pandan Bakar Blender

Resepi Kek Pandan Bakar Blender



Memang tidak pernah jemu untuk dinikmati Resepi kek pandan bakar blender. Topping 250g cream cheese 12 cawan susu pekat 12 cawan whipping cream Ok blender sebati Tuang tgh2 kek dan atas permukaan kek Lebihan nya tambah 14 cawan susu cair dan blender lg 12 cawan coklat dark coin Beryls.

Pin On Resepi Kuih
Pin On Resepi Kuih 1646 likes 8 talking about this KEK PISANG MOISTjangan curang resipiversi blenderpada yg dah pernah mencuba tu sy ucapkan terima kasih dan tahniah pada yg buat menjadisukat guna cawan kopi teh yer.

Potong bahagi 3 sama mcm nk layer kek biasa jd lah 1cm tinggi Bahan A 500mL Air laici air dr 1 tin laici Resepi kek pandan bakar blender Kek kena disejukkan dahulu barulah cantik ketika dipotong.

Selain daripada resepi Kek Kelapa Pandan Blender ini terdapat beberapa lagi resepi yang anda boleh cuba Sapukan loyang dengan sedikit minyak dan tuangkan bahan tadi ke dalamnya Resepi Kek rose puding laici.

Himpunan Resepi Kek Lapis Sarawak 2 Bila gula dah sebatimasukkan dalam mangkuk dan masukkan tepung sedikit demi sedikit dgn esen vanilla Bakar kek dalam suhu 140C atas dan bawah selama 45 minit.

Sorry kak bercerita sikit ari niEsok nak cuba buat resepi baru kuih bakar pandan niTadi baru jer habis kuih bakar yg dari resepi lama akakItu pun dah sedap Resepi brownies kedut ayakkan Resepi Bhn A 2 biji telur A 1 cawan minyak masak 1 cawan gula 1 sk esen vanila Blender sampai kembang gula hancur Bhn B 2 cawan tepung gandum 1 cawan serbuk koko 1 sk soda bikarbonat ayak Bhn C 1 cawan air 1 cawan susu pekat gaul sebati CARA² Bhn A yg telah di blender Bhn B kacau rata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.