Senang Resepi resepi Resepi Laksa Kuah Lemak

Resepi Laksa Kuah Lemak



Terpulang lah pada daya kreativiti Anda Resepi laksa kuah lemak. 1 paket laksa halus pilihan anda Selamat pagi semua Pagi ni kam i nak kongsikan kepada anda resepi Laksa kuah puteh atau lebih dikenali sebagai laksa kuah lemak yang sangat popular di negeri Terengganu.

Pin On Karilaksa
Pin On Karilaksa Resepi Kuah Laksa Siam Laksa kuah merah dan laksa kuah putih.

Negeri lain pun ada kuah laksa ni Resepi laksa kuah lemak Di negeri Kelantan jamuan laksa biasanya akan menyajikan laksa lemak sebagai hidangan utama dan laksa Penang sebagai hidangan sampingan.

Assalamualaikum hampa semua Terima kasih ya kak long Dah tu cod depan pintu lagi.

Ni diaa kami buatkan laksa siam kuah lemak kawww bagi hampa Tapi yang uniknya Achim kata Laksa Hadyai akan dihidangkan berasama sedulang ulam2ulaman yang pelbagai seperti ulam rajatenggek burungpucuk gajustaugeh Mendidih tutup api dan kuah siap dihidangkan bersama laksa ulaman dan sambal belacan.

Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke Pinterest Hasilnya memang sedap sangat tau korang Sapa yang sini hantu laksa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.