Senang Resepi resepi Resepi Pasta Spiral Goreng Lada Hitam

Resepi Pasta Spiral Goreng Lada Hitam



Kerana ia memberi rasa menarik Resepi pasta spiral goreng lada hitam. Resepi pasta spiral goreng lada hitam Akhir sekali masukkan lada benggala dan lada hitam ajishio.

Pin Di Sayur Tumis Salad Urap
Pin Di Sayur Tumis Salad Urap 1 cawan pasta spiral – di rebus hingga lembut dan toskan Resepi Pasta Spiral Goreng Lada Hitam.

80 resipi yang mudah dan sedap untuk pasta goreng daripada komuniti memasak terbesar di dunia Resepi pasta spiral goreng lada hitam Aku bagi resepi ikut macam yang aku buat je ya.

Buku Resepi Fizas Cooking Panaskan sedikit minyak dan tumis semua bawang dan kacau sampai terbit bau wangi Pasta spiral goreng lada hitam Pasta goreng simple macam ni memang favorite kami sekeluarga especially anak-anak saya yang makan pasta ni mesti bertambah tak cukup sepinggan hehe berselera saja dan yang bestnya sebab pasta ni senang saja nak digoreng bahan-bahan pula ikut suka nak tambah atau kurang ikut pada selera kami sekeluarga _.

2333 hits Pasta spiral goreng lada hitamBAHAN BAHAN 1 peket spaghetti1 peket daging kisar atau 1 peket daging burger Ramly3 biji bawang merah2 ulas bawang putih2 batang carrot4 sudu besar sos tiram1 sudu besar biji lada hitam ditumbuk lumat boleh tam Masukkan semua pasta tadi dan kacau mesra semua bahan kemudian masukkan serbuk lada hitam dan daun bawangsup yang diracik nipis 1 peket spaghetti 1 peket daging – dikisar 3 biji bawang merah 2 ulas bawang putih 2 batang.

Semalam masak spageti berlebih pula sosnya kemudian saya rebus pula pasta spiral ARTIKEL MENARIKBrownies Kedut Oreo Kek Padat Yang Mudah Dibuat Sedap Dimakan Kemudian pasta spiral pula lebih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.